2015. január 11., vasárnap

9.rész*Hiszékenység

Bárpultnál álltam, és éppen egy másik pilótának a beszámolóját hallgattam, vagyis inkább úgy fejezném ki magam, hogy ő magyarázott, míg én a tömegben elvegyülő Nina-t és Gemma-t figyeltem. Tudtam édesanyám által, hogy Gem nagyon sokszor jár el szórakozni, ám fogalmam sem volt arról, hogy ennyire odateszi magát. Egyáltalán nem sajnálta a csípőjét mozgatni, ahogyan azt sem, hogy kezeit a magasba emelje, miközben hangosan üvölti a többi táncoló emberre a zenének dalszövegét. Tisztában voltam a korával, még is a kishúgom, akire vigyáznom kell. Legalábbis nem végignézni, ahogyan a férfiszemek bámulják, miközben mocskosabbnál - mocskosabb gondolatok keringenek fejükben. Tudom, hiszen nekem is hasonlóak fogalmazódnak meg, természetesen, más lányokkal kapcsolatosan. 
És Nina. Az a lány még mindig az őrületbe kerget, és tisztában vagyok azzal, hogy ennek mennyire is tudatában van. Idefelé jövet is mellettem ült az autóba, míg Gem a másik oldalán. Szorosan simult hozzám, míg kezét - szerintem teljesen véletlenül -, combomon tartotta. Látszott rajta, hogy az alkohollal nincs nagy barátságban. Elmondásuk szerint egy üveg pezsgőt fogyasztottak el ketten, de ő még is bágyadtan mosolygott, s kacagott mindenen. 
Ahogyan ideértünk, kértek maguknak újabb pohárral egy igen drága, édes pezsgőből. Koccintottak a nagy találkozásra, de mielőtt felhajtották volna, Gem az én kezembe is nyomott egy poharat, így az enyémnek is nekikoccintották sajátjaikat, majd pillanatok leforgása alatt mind a hárman el is tüntettük az italunkat. Próbáltam laza lenni, s magamhoz hűen elfogyasztani a számomra megfelelő mennyiségű alkoholt, de mivel húgom jelen volt, tartanom kellett magam.
- Hé, nagyon formás az a csaj - bökött a lányok felé, és tudtam, hogy Gemma-ra értette, hiszen Nina-t ismeri, ahogyan minden versenyző.
- Az, és itt le is zárhatod a témát - sziszegtem.
- Úgy tudtam, hogy Nina-t dugod - nézett rám felvont szemöldökkel.
- Nina csupán a navigátorom - húztam le poharam teljes tartalmát, valamiféle megnyugvást keresve.
- Hm, akkor azt jelenti, hogy egyikhez sincs közöd? - kérdezte féloldalas, perverz vigyorával. - Akkor mind a kettőt becserkészhetem - itta ki whisky-s poharának egészét. - Szép esténk lesz.
- Hé-hé - szóltam utána, míg vállára tettem kezem. Visszafordult, és pedig lendületből ökölbe szorított kezemmel arcába ütöttem. Orrából azonnal eleredt a vér, ahogyan sietve odakapott.
- Bazd meg, Styles, te megütöttél - ordított, véres, s valószínű törött orrát fogva. - Mi a fasz bajod van, ember?
- Mocskos kezedet egyikre se merd rárakni - sziszegtem feszes állkapoccsal, s a körülöttünk lévő, bámészkodó emberek között tolakodtam át.
Teljesen hidegen hagyott, hogy ki mit gondol, hiszen eddig se érdekelt. Tudtam, hogy találgatások ezrei kezdtek el napvilágot látni, ahogyan azt is, hogy ez a jelent már holnap a lapok címlapján fog visszaköszönni. Ám mint ahogy minden más, az se túlságosan izgatott.
Odaigyekeztem a lányokhoz. Gemma azonnal hatalmas mosollyal fogadott, míg Ani tovább táncolt a hangos zenére.
- Kiszaladok a mosdóba, itt maradsz addig? - üvöltötte a fülembe húgom, mire bólintottam.
Egy másodpercre sem futott végig agyamon, hogy elsétáljak, hiszen az a lány vágykeltőként hatott rám. Csípőjét igen nagyszerűen mozgatta a zene vad ütemére, míg kezeivel néha haját - amelyet, már kiengedett -, emelte fel, ezzel hófehér bőrére hűs levegőt engedett.
Ahogy ellépett Gemma, fel is tárta szemeit, amelyekkel egyenesen rám nézett. Féloldalas mosolya azonnal arcán tündökölt, amit viszonoztam is. Tudtam, hogy régen átlépte a határait, de egyszerűen nem érdekelt. Akartam őt. Éreznem kellett egy este erejéig a bőrének puhaságát, a kezének érzéki simogatását és az ajkainak csábító csókjait.
Minden kérdés nélkül lépett elém, s fonta nyakam köré karjait, miközben a táncolást egy pillanatra sem hagyta abba. Szemeit tisztán láttam csillogni a színes fények sokaságában, s az csak még több önbizalmat adott, ami alapból is már igen magasan volt. Kezeim csípőjén pihentek, miközben közelebb vontam magamhoz, így testünk teljesen egybesimult. Felnyögtem, ahogyan ágyékát enyémének dörzsölte folyamatosan, míg számomra a helyzet csak egyre keményebb lett. Fejét felfelé billentette, ajkai súrolták nyakamat, minek eredményeképpen kelleténél jobban bepörögtem.
Ujjaim sokkal mélyebbre hatoltak csípőjének puha bőrében, mire nyelvét finoman kidugta ajkai között, ezzel forró bőrömet érintve. Szemhéjaimat szorosan zártam össze, hiszen már a kínok kínját éltem át, a lehető legjobb értelemben. Egyre feljebb araszolt, míg fülemet fogai közé nem kapta, meghúzta, s el is engedte.
- Elhitted, igaz? - nevetett fel.
Hirtelen néztem le rá, és rá kellett jönnöm, hogy mindvégig csak színlelt. Ellépett tőlem nevetve, s kikerülve igyekezett az ellenkező irányban elvegyülni a tömeggel. Állkapcsom megfeszült, ahogyan távolodó alakját figyeltem. Teljesen felbőszültem eme tette miatt. Ujjaim görcsösen voltak ökölbe szorítva, míg szemhéjaimat lassan hunytam le, s emeltem újra fel. Nadrágom fojtogatóan szorított, és annak érzése csak még jobban fokozta bennem Nina iránti dühömet. Elérte, hogy teljesen beleéljem magam abba, hogy éjjel az enyém lesz, majd az utolsó előtti pillanatokban meghátrálva faképnél hagyott.
Felötlött bennem, hogy utána megyek, és ellentmondást nem tűrően taszítom be egy zárt helyiségbe, és magamévá teszem, de még idő előtt leállítottam mocskos gondolataim. Bár tudtam, hogyha elkezdenénk, úgy sem mondana nemet, hiszen már akkor érezné, hogy felejthetetlen örömöt nyújtanék neki.
- Hé, Haz, hova tűnt Ni? - húzott le maga szintjére nyakamat átkarolva Gemma, ezzel visszazökkentve engem a cudar valóságba.
- Fogalmam sincs - mormogtam, mire csak értetlenül nézett rám. Láttam rajta, hogy nem a legjobb állapotban van, így azonnal kérdőre is vontam. - Minden rendben?
- Forog a világ - nevetett részeg kislányosan.
- Hazaviszlek - öleltem át derekánál.
- Nem, nem - bökött mellkasomra ujjával. - Én hazamegyek taxival egyedül, te pedig keresd csak meg Ni-t.
- Eszem ágában sincs elengedi téged ilyen állapotban - ellenkeztem, míg ő a tömeget pásztázta homályos tekintettel.
- Nézd - mutatott jobbra, mire odafordultam. - Ott van.
Szinte választ sem várva ragadta meg csuklómat, s rángatott át a tömegen keresztül a még mindig igen elemében lévő lányhoz. Meg sem lepődtem, amikor Mark karját láttam meg feszesen csípőjére fonódni. Düh és mélységes harag vette át uralmát gondolataimon, testemen. Míg nem értünk egészen oda, amikor szemeit feltárta, s szemeimbe mélyesztette sajátjait. Égető vággyal táncolt, inkább már vonaglott tovább, végig tartva velem a szemkontaktust. Csípőjét jobban a srácénak nyomta, míg kezeivel felkarját szorította.
- Ni, gyere, megyünk - kiáltotta Gemma.
- Már is? - állt meg a táncban, s húgomra vezette tekintetét.
Mark keze még mindig kecses derekán volt, és nem úgy tűnt, hogy annyira zavarta volna. Visszafordult a pöcsfej irányába, és magyarázni kezdett valamit neki, mire ő csak bólintott. Ani az arcához hajolt, s láttam, ahogyan száját majdnem érintve nyomott egy puszit neki, mielőtt is Gemma-hoz lépett volna. Kézen ragadták egymást, valamiféle támogatást remélve, miközben húgom kezemet fogta, míg én vezettem ki őket az ember tengerében.

****

Kiszállva a taxiból, egyenesen átvágtunk az előcsarnokon, ahol is a két nevetgélő, dülöngélő lányt megbámulták. Liftet sietve hívtam, hiszen sejtettem, hogy már mind a ketten kivannak, s csak azt a pillanatot vártam, amikor is valamelyik nekiáll kiokádni magát. Már akkor tudatában voltam annak, hogy másnap Gemma-nak nem csak a másnaposság fog fejfájást okozni, hanem én is.
Berántottam magam után a lányokat a fém szerkezetbe, amelynek oldalán azonnal meg is nyomtam a megfelelő emelet gombját. Tartottam attól, hogy rosszullétük már akkor rájuk fog jönni, s gondolatmenetem, még enyhén ittasan is tökéletes volt. Gem szájához kapott, míg másik kezével a lift oldalán található kapaszkodót szorította.
- Ha volt erőd leinni magad, kibaszottul várd meg, még kikerülünk innen - sziszegtem neki, mire Ani csak mellkason ütött.
- Hogy beszélhetsz így a húgoddal? - förmedt rám.
- Te csak fogd be a szád - meredtem rá feszülten.
Szerencsére megérkeztünk az emeletünkre, így felkaron ragadva mind a két felelőtlen lányt indultam el a szobánk felé, amely előtt előkerestem kulcsom, s ahogyan az ajtót feltártan, Gem magassarkúját lerúgva rohanta át a nappalit, annak reményében, hogy a wc fölé görnyedjen még időben. Bezártam az ajtót, majd az ottmaradt lányra néztem, akinek gonosz mosolya játszott puha ajkain.
- Élvezed, igaz? - közelítettem meg lassan.
- Kétségkívül - harapott rá alsó ajkára, mire csak jobban felmordultam.
Csípőjét megragadva húztam magamhoz, szemkontaktudunkat meg nem törve. Kezeit azonnal mellkasomra simította, a távolság reményében.
- Imádsz játszadozni, látom - hajoltam füléhez, hogy belesuttoghassam.
- Micsoda megfigyelés - kuncogott fel. - Mit hittél Harry? - suttogta csábosan, ingem alatt végigsimítva mellkasomnak bőrén. - Reménykedsz, igaz? - ajkai felhevült bőrömet érintették meg. - Mit is szeretnél? - nyomott egy enyhe puszit nyakamra, ezzel csak még jobban elérve azt, hogy az őrület határának szélére kerüljek. - Combjaim közé szeretnél férkőzni, nagyfiú? - vezette ujját végig ingemen, egészen nadrágom széléig. - Minden vágyad, hogy az ágyadbaciplelj, hogy el tudd érni, hogy a nevedet sikítsam? - erotikus hangja miatt szemhéjaimat szorosan le kellett hunynom, hogy vágyaimat visszatartsam. Elmosolyodott. Én pedig teljesen elvesztem, amikor ágaskodó péniszemet markába fogta, enyhén megszorítva. Felszisszentem, mire csak kislányosan felkuncogott. - Nem lehetsz ennyire kiéhezve - nevetett erőteljesebben. - Jobb kezed biztosan hűséges társad lesz - nyomott egy csókot arcomra, majd elengedve magamra hagyott. Az szobájának ajtaja becsukódott, amikor is sikeresen felfogtam szavainak értelmét.
Felordítva ütöttem a falba. Nem hittem el, hogy egy - hozzám képes - kislány ennyire kijátszott kétszer is egymás után.


Ps.: Köszönöm annak a pár embernek, akik az előző részhez írtak véleményt! Köszönöm a rendszeres (80 + 21bloglovin) olvasókat. Imádlak Benneteket. 
Aki még nem tagja a facebook csoportnak, az csatlakozzon. ;) LINK
Várom a véleményeket. Puszi. xx

10 megjegyzés:

  1. aztamindenit :D Ismételten csodálatos rész lett, egyre jobban kezdem bírni Ninát :D megérdemli Harry, hogy így kijátsszák. Kíváncsi vagyok a folytatásra és, hogy mikor kerül közelebbi kapcsolatba egymással a két főszereplő. xx

    VálaszTörlés
  2. IMÁDOM és várom a pillanatot..amikor..khm:DD
    De komolyan, nagyon bírom ezt a Nina-t:D
    Minél előbb folytatást!
    Noraxoxo

    VálaszTörlés
  3. Védelmező Harry *.* <3 Nina személyében emberére akadt! ;) azthiszem ezt hívják úgy h vissza nyal a fagyi :D imádom! <3

    VálaszTörlés
  4. Huhuu nem semmi rész lett :D Remélem Nina még jó sokáig kínozza Harry-t :P Imádom a blogod <3 És várom a kövi részt :P

    VálaszTörlés
  5. Imadlak Nina :) huuuuu Alexa ujra egy nagyszerű részt készítettel nekünk :) fantasztikus vagy, imádom ezt valamint az összes többi blogod :) egyszerűen nagyszerűen fantasztikusan szuper ahogyan fogalamazod az eseményeket és adódik számunkra ezt a felemelő élményt :) köszönöm neked xxxx

    VálaszTörlés
  6. hàt ez aztàn huh ez igen először azt hittem tényleg sikerűlt Harrynek de tetszik hogy Nina megtette ezt vele 2x is vàrom hogy mi lesz még ebből :)

    VálaszTörlés
  7. Huhuuuu.hihetetlen jo lett!
    Varom mar mikor lesz koztuk valami:Dddd

    VálaszTörlés
  8. Tökéletes. ennyi. semmi más. tökéletes és kész.

    VálaszTörlés
  9. ónjajj ó jajj imàdoooom ❤
    Gemma :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.