2015. január 31., szombat

14.rész* Ne gondolkozz, csak érezz!


- Kibaszottul tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy még egyszer beülök melléd - jött utánam ordítva Nina a futam után. - Állj meg, ha neked beszélek, Styles! - hangja parancsoló volt, de számomra csak is jó szórakozásnak felelt meg az egész szituáció. - Kibaszottul állj meg, Harry! - ragadta meg felkaromat.
Már az öltözőnkbe voltunk. Bukómat, maszkom társaságában az asztalra tettem, majd a dühöngő lány felé fordultam, aki zilált külsővel állt előttem. Arca enyhén piros volt, míg szemei csillogtak, ám egyáltalán nem a boldogságtól. 
- Mondjad. Minden figyelmem a tiéd, bár te sem hallgattál meg a minap - világítottam rá a helyzetre. - Csupa fül vagyok drága Nina. 
- Ne legyél bunkó - sóhajtott fel. - Minden okom megvolt arra, hogy úgy reagáljak. 
- Ugyan mi? - léptem közelebb hozzá. - Az, hogy az ujjaimmal hozzád értem? Kérlek, Ani - nevettem fel. - Hagytad magad, szóval nekem ne panaszkodj. Kibaszottul orgazmusig repítettelek, míg te csak kirohantál a szobából. Utána pedig, ha emlékeim nem csalnak, te voltál, aki Markhoz menekül. 
- Bassza meg - csattant. - A barátnőd hívott, még is, hogy tudtam volna továbbra is melletted maradni? Alapból megígértem magamnak, hogy sohasem hagyom, hogy kihasználj. 
- Még is alattam kötöttél ki - húztam féloldalas mosolyra számat. 
- Nem érted a lényegét a dolognak, igaz? 
- Igazából fogalmam sincs, hogy jött ide ez az egész, amikor is az egész a gyorsaságommal kezdődött - léptem még közelebb hozzá. - Vagy esetleg szeretnéd kipróbálni, hogy milyen gyorsan is repítelek el a csúcsra, más eszközökkel? 
- Undorító vagy - rázta meg fejét. - Komolyan csak a szex jár az eszedbe? 
- Elég szerves része az életnek, igen - feleltem őszintén. - Hm, eddig nem voltam olyan undorító, amikor is kényeztettelek - suttogtam fülébe. 
- Hogy tudsz ilyeneket mondani, amikor isten tudja hol, barátnőd éppen érted epedezik? 
- Milyen barátnő? - hallottuk meg húgomnak hangját, aki akkor lépett be a helyiségbe. 
- Kérdezd a bátyádat - felelte Ani, és már hátat is fordítva elhagyta az öltözőt. 
- Oké, mit csináltál vele? - szegezte nekem a kérdést Gemma.
- Miért mindig én vagyok a hibás, ha szar napja van? - ültem fel az asztalra. - És miért nem őt kérdezed? 
- Téged kérdezlek, mert te vagy a bátyám.
- Ő pedig a barátnőd tudomásom szerint - néztem rá félredöntött fejjel. - A lányok szokták ezt megbeszélni egymás között, vagy nem? Most viszont, ha nem haragszol, visszamennék a hotelbe. Este találkozunk, Gem - nyomtam arcára egy gyors puszit, és már ott se voltam.
Nevemet hallottam még a távolból, de mit sem törődve vele mentem ki a garázsból, egyenesen a parkolókhoz, ahol is a számunkra fenntartott autók, és még taxik is voltak, hogy a közlekedésünk gördülékeny legyen. Mivel a saját autónk nem volt ott, így egy taxiba szálltam, s a sofőrnek már be is diktáltam a hotelnek címét, s kényelmesen hátradőlve vártam, hogy odaérjünk. 

****

Nem foglalkozva a sajtóval, amely a hotel hatalmas épülete előtt állt, törtem előre utat, s mentem be a nagy üvegajtón. Liftbe beszálltam, s türelmetlenül vártam, hogy a megfelelő emeletre érjek. Hosszú léptekkel haladtam végig a szőnyegezett padlón, az ajtónkig, s a kártyát behelyeztem a zárba, és már benn is voltam. Szobámba mentem, ahol is minden ruhámtól megszabadultam, s csípőm köré tekertem egy törülközőt. Hangokat nem hallottam, így biztos voltam, hogy Nina sincs a lakosztályban. Nyugalom kellett, hogy átgondoljam a dolgokat. 
Fürdőnek ajtaját kitártam, s beléptem rajta. A meleg azonnal megcsapott. Amint becsuktam magam után, a zuhanyhoz néztem, amelyből akkor szállt ki Nina. Testét egy enyémhez hasonló fehér törülköző takarta. Nagyokat pislogott, szótlanul meredt rám, míg én végigpásztáztam karcsú, alig fedett testét.
- Nem hallottalak - feleltem egyből védekezően.
- Oké, de kimennél? - kérdezte. - Mindjárt kész vagyok.
- Megvárhatom itt is - mentem közelebb hozzá, amikor már a mosdónál állt. 
- Harry, kérlek, ne kezdjük elölről - nézett fel rám. 
- Eszem ágában sincs - ragadtam meg csípőjénél fogva és a szekrény szélére ültettem. Vállaimba kapaszkodott, de tekintete értetlenséget sugárzott. 
- Kérlek, ne - nézett rám meggyötört tekintettel. - Gondolj a barátnődre, Harry - suttogta, mintha a szavak csak úgy égetnék. 
- Nincs kire gondolnom - néztem mélyen szemeibe.
Hosszú, feszes combjai kilátszódtak a fehér textil alól. Nagyot nyeltem, ahogyan ujjaimat végigvezettem rajta. Tudtam, hogy mind a kettőnket csak is az a lenge anyag takart, semmi más. Láttam rajta, hogy gyengült idegállapotban volt. Már régen elege lett a harcból, ahogy nekem, bár egyértelműen más volt a szemszögünk. Az én célom elejétől fogva ugyan az volt. Az ágyamban tudni.
Egyik kezemet arcához vezettem, majd tovább, nedves hajába túrtam, s ajkaimat hevesen övéire nyomtam. Pár pillanatig tiltakozott, mellkasomnál fogva próbált eltaszítani magától, ám sikertelenül járt, s végül beadta derekát. Egyik lábát feljebb húztam csípőmön, s még közelebb húztam magamhoz. Az anyagon keresztül simultam hozzá, mire hajamat meghúzta, ajkamat finoman megharapta. Erre azonnal cselekedtem én is. Fenekénél fogva felemeltem, s visszavittem a kabinba, ahol is kellemes meleg vizet engedtem. Hamar párába burkolóztunk, míg csókunk csak folytatódott. Combjaival addig helyezkedett, hogy - a víztől amúgy is nehézzé vált -, anyagot lesodorta csípőmről. Ajkaink elszakadtak egymástól, s homlokát enyémének döntötte. Tekintetünk egybeolvadt, miközben tarkómba kapaszkodott szorosan. Ajkaink még mindig egymáshoz értek, de csókot nem váltottunk. Szabad kezemmel közénk nyúltam, s porbaltám meglazítani az anyagot.
- Harry - nyöszörgött. - Miért vagyok ennyire ostoba, hogy mindig bedőlök neked?
- Sh - nyomtam puha csókot nyaka hajlatába, miközben az anyagot lábunkhoz ejtettem. - Ne gondolkozz, csak érezz.
Tekintetemmel azonnal végignéztem csodás testén. Mellkasa sűrűn emelkedett, ahogyan a levegőt kapkodta. Ajkaimat mellének kecses domborulatához nyomtam, s édes puszikkal leptem el, míg ujjaimmal végigsimítottam lüktető nőiességén. Arcát nyakamba temette, míg ujjai hátamba mélyedtek, amikor is csípőmet előre billentettem, s elmerültem benne. Foga karcolták bőröm, míg az én számon megkönnyebbült nyögés szakadt fel.
- Ani - csókoltam meg nyakát. - Nézz rám - kérleltem.
Erejét összeszedve emelte fel fejét, s nézett nagyokat pislogva szemeimbe. Elmosolyodtam, majd közelebb hajoltam, s ajkainkat egybeolvasztottam. Víz melege még mindig testünket simogatta, miközben csípőmet ütemes mozgásra késztettem. Nyöszörögtünk, leheletünk egybeolvadt. Lábaival szorosan tartott, s szemhéjait lehunyta, miközben teljesen eggyé olvadtunk.

****

Kiszálltam a zuhany alól, s csípőm köré tekertem egy száraz törülközőt. Kézen fogtam a még mindig enyhén kábult lányt, és kivezettem a kissé még párás helyiségből. Tekintetemet azonnal felkaptam, amikor női hangokat hallottam. Ani is megmerevedett mellettem, ahogyan húgomat, és a mellette ülő lány néztünk. Boldogan nevetgéltek, és iszogattak.
- Harry - vett észre a hosszú szőke hajú lány. Felugrott helyéről, s felém indult, ám megtorpant, amikor hátam mögül előlépett Ani. - Ez meg ki? - kérdezte megvetéssel hangjában.
- Azt hiszem, hagylak benneteket - nézett rám a lány könnyes szemekkel, s már csak arra figyeltem fel, ahogyan szobájának ajtaját becsapta, s magára zárta.


Ps.: Köszönöm az előző részhez érkezett megjegyzéseket! Kérlek, ne írjatok le azért, ami történt! Szerintem tudjátok, hogy eléggé fordulatosan írok! Véleményeiteket várom! Xx

12 megjegyzés:

  1. Pasztmek.
    Ha Nina és Harry párbeszédét kellene olvasnom életem végéig, azzal is ellenék, imádom, ahogy veszekednek és kikészítik egymást :D
    A rész második felét pedig szerintem az elkövetkezendő hétben állandóan olvasni fogom és álmodozni fogok róla :D
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bébi, mondtam, hogy várom a kitörésed! :D Imádlak xx

      Törlés
  2. Ez valami fenomenalis volt!:Ddd sajnalom Anit..:c

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nekem nagyon tetszett :) Kíváncsi vagyok ki az a titokzatos barátnő: Sajnálom Ninát hiszen most elég szarul érezheti magát. Nagyon várom a következőt :)
    Puszi Kolett

    VálaszTörlés
  4. OMG!! A barátnője volt? Harry te mindig elbaszol valamit. Siess! 😍😘

    VálaszTörlés
  5. Jézusom szegény Nina! :( Ki az a szőke ány? :o Nagyon várom a folytatást!*.* :D

    VálaszTörlés
  6. és tessék újabb fordulatokban gazdag eszméletlenul szuper rész :) szép munka, szegêny Ani....kiváncsi vagyok mi lesz ebből a kialakult helyzetből :)
    Csalódást most sem okoztál, tény hogy nagyszerű író vagy ;) xxx

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.