2015. július 13., hétfő

38.rész*Királynői ébresztés

Behúztam a tömegbe, és azonnal magammal szembe fordítottam, miközben kettőt pörgettem rajta. Meglepődött arccal figyelt, és mosolyodott el. Egyik kezemet csípőjére vezettem, majd hátra döntöttem, s egy kört írtunk le. Teljesen közel érkezett meg hozzám. Ajkaink szinte milliméterekre voltak egymástól. A vágy, a kísértés nagy volt, ám tartottam magam, és csípőmet mozgásra késztettem.
Sohasem rajongtam a táncért, de nem tagadhattam, hogy nagyon is ment. Főleg, ha egy lány elcsábításáról volt szó, még úgy is, hogy már régen az enyém volt szíve.
Nina is kecses mozgásra késztette csípőjét, amely engem az őrület határára sodort teljesen, és a vágyat, amely már hosszabb ideje élt benne, újra életre keltette. Teljesen együtt mozogtunk az ütemre, és csak egymásnak éltünk. Senki sem érdekelt bennünket. Hidegen hagyott, hogy valaki felismerhet, mint a híres, a lejtőn lecsúszott autóversenyzőt. Egyszerűen csak egy srác voltam, aki a szerelmével letért szórakozni az egyik helyi szórakozóhelyre.
Hátat fordított nekem, és teljes testével hozzám dörgölőzött, de a táncot nem hagyta abba. Ágyékomhoz ért formás feneke, amelyért annyira rajongtam. Alsó ajkamon végigszántottam nyelvemmel, s mélyen szívtam magamban a levegőt. Kezeim hasánál pihentek, ujjaink egybe voltak fonva, de az egyáltalán nem tudta elterelni a gondolataimat arról, hogy férfiasságom már igen szűkössé tette nadrágomat.
Ajkaimat nedves nyakára nyomtam, s édes csókokkal halmoztam el, majd nyelvemmel végig szántottam az enyhén lüktető felületen. Füle mögé csókoltam, és fülcimpájába kaptam fogaimmal, mire megrándult karjaim között, ágyékomhoz ért még jobban és a farkam ennek örömére még keményebbé kezdett válni.
- Bébi – nyöszörögtem.
Szembe fordult velem, és nyakam köré fonta kezeit, míg ajkait enyéim ellen nyomta. Nyelve számba tört magának utat, míg én kezemmel szoknyája alá nyúltam, s combjánál fogva felemeltem. Derekam köré kulcsolta lábait, de csókunkat nem szakította meg. Fenekét szemérmetlenül markolásztam a szoknyája takarásában, mire ajkaim között halt el egy nyögése.
Elvált számtól, és hátra dőlt, mire gyorsan dereka után kaptam kezemmel, és úgy írt le egy kisebb kört, mire nevetve visszatért hozzám.
- Kibaszottul szexi vagy – motyogtam. – Annyira dugnivaló.
Megnyalta szám, majd az elhaladó pincér tálcájáról leemelt két pohár tequilát és lehúzta azokat, majd száját enyémre nyomta. Hűs, kellemes alkohol íze volt, és minimális narancs ízét éreztem.
- Ha tudom, hogy ennyire élvezed, és még kívánatosabb vagy, már előbb elvittelek volna egy ilyen helyre – mondom, és leteszem a földe.
- Szerintem nincs probléma azzal, ha kócosan, elnyúlt felsőben látsz, akkor is megdugsz – nevetett.
Bátorsága, szókimondása meglepett, de be kellett látnom, hogy nagyon is tetszett. Dögös volt.
Visszarántottam magamhoz, ajkait hevesen bekebeleztem, és vezetni kezdtem. Már mind a kettőnknek melege volt, de az sem számított, csak a forró, feltüzelt pillant.

****

Nevetve andalogtunk anyám háza felé, miközben a nap már a horizonton látszott. Több csók is elcsattant, míg a szórakozóhelyen többen is felfigyeltek irigylésre méltó, szexi táncunkra.
- Szexi popó – nevetett hangosan, miközben fenekemre csapott már sokadjára.
- Ani – szóltam rá, ám én is nevettem. Imádtam a becsiccsentett barátnőm látványát.
- Oké..oké, nem tehetek róla, hogy mocskosul szexuális segged van – rántott vállat, és oldalamnak dőlt.
- Köszönöm a bókot – vigyorogtam rá, majd kitártam a ház ajtaját.
Derekára vezettem kezem, és úgy indultunk az emelet felé. Szerencsére senkibe sem futottunk bele, amiért hálás voltam. Természetesen az anyámat akartam kerülni. Semmi szükségét nem éreztem annak, hogy mámoros pillanatunkban lásson. Nem szerettem volna, hogyha a pillanatot elrontja.
A szobánkba érve, Ani eldobta magas sarkú cipőit, és ruhájától is megszabadult. Cselekedtem én is gyorsan, s minden felesleges anyag a földön kötött ki. Kézen fogtam, és magam után húztam a zuhany alá, ahol is a hideg víz felébresztette és egyszerre kijózanította testünket.
Amint elkészültünk, megszárítkoztunk, és már vissza is mentünk a szobába, amelyet már a napfény sugarai árasztottak el. Elhúztam a sötétítőt, és úgy, meztelenül vezettem a lányt az ágyhoz. Magára húzta a vékony takarót, hozzám bújt, és már aludtunk is.
Mocorgásra ébredtem. Nyöszörögtem ellentmondásként, és másik oldalamra fordultam. Telefonomat elemeltem az éjjeliszekrényről, és a kijelzőre néztem, amelyen már délután négy óra is elmúlott. Visszahelyeztem a készüléket, s újra a lány felé fordultam, aki háttal feküdt nekem. Egész testemmel mögé simultam, s kezemmel simogatni kezdtem puha bőrét, ott, ahol csak értem. Fenekénél tovább időztem a kelleténél, és kissé meg is szorítottam, mire újra mocorogni kezdett, ám nem fordult meg, s tovább aludt.
Oldalát megcirógattam, majd mellét finoman megmarkoltam, s nyaka hajlatába csókoltam. Lapos hasán is végigsimítottam, s lábai közé nyúltam bátran. Finom mozdulatokat tettem meg, mire nyöszörögni kezdett. Kezét kinyújtotta, és hajamba túrt, még jobban nyakához húzva ezzel. Felszisszent, amikor ujjamat eltüntettem benne, és ütemesen mozgatni kezdtem.
- Harry – nyöszörgött.
- Mondjad bébi – suttogtam, és nyakán végighúztam nyelvem.
Erekcióm már akkor rá várt, amikor felébredtem, s meg sem lepődött, mikor megérezte. Lábai közé csúsztattam enyémét, és már is péniszemmel kezdtem el izgatni a lányt, aki már készen is állt a befogadásomra. Csípőmet előre lököm, és már is belésiklok. Mind a kettőnk ajkát megkönnyebbült nyögés hagyja el.
Azonnal mozogni kezdtem, és a gyönyör felé kezdtem hajszolni Anit, és magamat is. Nyaka bőrét fogaimmal karcoltam meg, míg ujjaimmal mellét kényeztettem. Hirtelen kicsúsztam belőle, mire megfordult, és hátamra lökött. Pillanatok alatt fogadott ismételten magába, s vette át az irányítást.
- Így szeretek ébredni, fölöttem a szexi barátnőmmel – lihegtem.
Körmei mellkasom bőrébe mélyedtek, míg én a fölöttem kéjesen nyögő lány arcát, és formás melleit figyeltem. Ujjamat löktető nőiességéhez vezettem, simogatni kezdtem, minek következtében megvonaglott. Nyelvemet kissé kinyújtottam, és ajkaimat megnyaltam. Rám hanyatlott, hevesen megcsókolt, s nyakamba temetve arcát az eufórikus érzés vette uralma alá, amely engem is átlökött azon a bizonyos határon.
- Bassza meg – kapkodtam a levegőt. Kissé, mellkasomon megtámaszkodott Ani, és zilált haját oldalra túrva, szemeimbe nézett. Fáradtan pislogott, és talán másnaposan is. – Jó reggelt – mosolyogtam rá, és egy puszit nyomtam szájára.
- Neked is – mormogta, és visszabújt hozzám. – Mi ez a királynői ébresztés?
Felnevettem rekedten, és végigsimítottam hátán; - Merevedéssel ébredtem. Amúgy is kanos vagyok mindig, de amikor meztelenül fekszem mellettem, megállíthatatlan vagyok.
- Mint egy hormonokkal túltengett kamasz – motyogta.
- Hát, ha ilyen szexi barátnőm van – szorítottam meg fenekét. – Ne csodálkozz, ha állok.
- Bolond – nevetett. – Ideje lenne felkelni.
- Ja, és szembe nézni anyám haragjával – sóhajtottam fel.
- Muszáj volt ezt még úgy közölnöd, hogy a farkad bennem van? – háborodott fel, s szállt le rólam, mire én csak elnevettem magam, és a távolodó meztelen testét figyeltem.

4 megjegyzés:

  1. A vege vicces lett! :D
    Remek resz lett! 😊
    Kivancsi vagyok, hogy Anne megfog-e bekulni Anival:)
    Imadom az irasod! Varom a folytatast! xx

    VálaszTörlés
  2. Muszáj lesz megbékélniük :'c

    Imádom ezt a szenvedélyes párost 3

    VálaszTörlés
  3. Uuuuu de jóóó *-* imádom<3hamar kövit!!!

    VálaszTörlés
  4. Szia! :)
    Most találtam ra a blogra de egyszeruen imádom!!! :)))
    Es én is remelem h kibekulnek... :(( hogy nem lehet szeretni 'Bébi'-t?? :D
    Hamar kovit!! :))
    Pussz: Betti :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.