2015. március 11., szerda

21.rész*Szerződés

Lustán húztam magam után Anit a hotel kapujának irányába, majd tovább egyenesen a lifthez. Megnyomtam a hívó gombot, míg ujjaimmal a mellettem álló lány oldalát simogattam. Felvonó ajtaja kitárult, udvariasan előre engedtem a lányt, és csatlakoztam hozzá. Megnyomtam a megfelelő emeletnek a gombját, s vártam.
Nina arcát mellkasomba temette, és mélyen felsóhajtott. Hátán simítottam végig, s halántékon csókoltam, mire ujjai oldalamba mélyedtek. Csendben vártuk, míg a megfelelő szintre érkeztünk. Újra derekára simítottam kezem, és kivezettem, egyenesen a lakosztályunk irányába. Mágneskártyát a helyére csúsztattam, pirosról, zöldre váltott a kis lámpa, és kinyitottam az ajtót.
Amely az ajtó mögött fogadott, megdermedtem, ahogyan a mellettem álló lány is. Kezeim ökölbe szorultak, állkapcsom megfeszült, Ani keze pedig ráfonódott jobbomra, hogy visszatartson. Előttünk álló két személy meredve bámult ránk.
- Mi a fasz? – ordítottam fel, és megindultam feléjük. – Kibaszottul öltözz vissza – dobtam húgomra a felsőjét.
- Harry, kérlek – fogta meg a kezem Ani.
- Most ne – sziszegtem. – Komolyan? Ez kibaszottul komoly? Melanie, azután Nina, most meg a húgom kell, te faszfej? – ordítottam.
- Tessék? Én? – hallatszott fel mellőlem a lány éles hangja. – Felvilágosítanál? – rántott maga felé.
- Nina – sóhajtottam fel. – Mind a ketten tudjuk, hogy miről is beszélek.
- Nem, hogy őszintén megmondjam, fogalmam sincs, hogy miről beszélsz – biccentette félre fejét.
- Arról a kibaszott éjszakáról beszélek, amit már említettem neked. Akkor veled volt Mark – közöltem szemrebbenés nélkül, kellő éllel hangomban.
- Mi van? – kiáltott fel egyszerre Nina és Gemma.
- Harry én … - kezdett bele, de leintettem, és a páros felé fordultam. Ökölbe szorított kezekkel indultam volna el, de megragadott Ani, és újra elérte ezzel, hogy figyelmemet neki szenteljem. – Nem voltam együtt Markkal, Harry.
- Remek a műsor, amúgy – vágott közbe Mark. – Harry, komolyan, valamit nagyon elbaszhatsz, ha a női ismerőseid hozzám fordulnak – nevetett fel mocskosan.
- Fogd be a pofád – rántottam egyet kezemen, mire az kiszabadult a lány szorításából.
- Harry, kérlek, ne – állt be közénk húgom. Lenéztem rá, és csak sajnálatot éreztem.
- Menj a szobádba.
- Bátyus, kérlek szépen – nézett könnyektől csillogó szemekkel fel rám.
- Mit eszel ezen a mocskon? Tudod, hogy mindenkit megfektet, aki az útjába kerül – sziszegtem, minden megfontolás nélkül, mire húgom arca hirtelen megváltozott. – Nem úgy gondoltam, Gem, kérlek.
- Ne, ne mondj semmit – lépett el mellettem, felkapta táskáját, és már el is hagyta a lakosztály nappalijának területét. Hálója ajtaja hangosan csapódott, és a zár kattant.
- Gratulálok, a saját húgodat kurváztad le – röhögött. – Komoly Styles, amikor azt hiszem, hogy nem tudsz már nagyobb baromságot elkövetni, akkor rádöbbenek, hogy még is.
- Takarodj innen. Kibaszottul megbánod, hogy velem kezdtél. De legalább már Nina is tudja, hogy mekkora egy fasz vagy – lökdöstem ki a lakosztályunk ajtaján. – Soha többet ne merj se a húgom, se Nina közelébe menni! – basztam rá az ajtót.
Homlokom a keményfának döntöttem, míg öklömmel erőteljesen beleütöttem. Felszisszentem. Nem hittem el még mindig, hogy a húgom bedőlt annak a féregnek azután, hogy tisztában volt azzal, mit is tett a hátam mögött Melanie és Mark.
- Hé – simult hátamra egy kis tenyér, amelynek gazdája megnyugtatóan próbált beszélni hozzám. – Gyere – fogta meg kezem, és a saját hálója felé vezetett, Ani. Mögöttünk becsukta az ajtót, míg én leültem az ágyára. – Sajnálom – húzta el a száját. – Fogalmam sincs, hogy miért is hitted, hogy én voltam vele – suttogta, s lehajtott fejjel mellém ült.
- Egyszerűen, ahogyan a szórakozóhelyen egymásnak simultatok – magyaráztam röviden. – Tudtam, hogy közel álltok egymáshoz.
- Annyira azért nem – horkant fel, felháborodottan. – Odajöttél hozzám a szórakozóhelyen, ahonnan én elrohantam, de nem az ő karjaiban. Az utcán sétálgattam, és gondolkoztam.
- Sajnálom, nem szabadott volna kinéznem ilyet belőled – suttogtam őszintén, miközben szemeibe néztem. 
- Hát azt hittem, hogy jobban ismersz – felelte.
- Nem tudom felfogni még mindig, hogy az a patkány megszerezte a húgom – temettem tenyereimbe az arcom.
- Harry, Gem belészeretett – közölte.
- Mi van? – kiáltottam fel, s felpattantam hirtelen, mire összerezzent. – Ne haragudj. Honnan veszed? Tett említést?
- Nem, semmit sem mondott, csupán csak rá kell nézni – adta meg a választ. – Azonban, véleményem szerint, azóta is iszik. Mark sohasem vetette meg a piát. Nekem nincs bajom vele, de ismerem, és az bőven elég.
- Volt közöd hozzá valamikor?
- Markhoz? – kérdezett vissza, mire bólintott. – Nem. Barátok voltunk mindig is, de több nem történt.
Megkönnyebbülten sóhajtottam fel, hogy ezt a gyönyörű lányt nem sikerült megszerezni. Ám a düh újra elárasztott, amikor rájöttem, hogy a kishúgomat viszont nagyon is megfektette, és a jelek szerint, többször is.
- Min gondolkoztál akkor este? – fordultam Nina felé, aki tekintetét a kérdés hallatán felkapta rám.
- Harry, én…
- Rajtunk?
- Fogalmazhatunk így is – hangja szomorú volt, és ez semmi jót sem jelentett.
- Elmondod nekem is? – léptem közelebb hozzá, s leguggoltam elé.
- Én … - nyelt egy nagyot. – Harry, én felbontottam a szerződést – vetette le pilláit.
- Hogy mit csináltál? – hangom halk volt, nagyon halk.
- Ezt a hétvégét leszámítva, még egyen maradok, azután más társat kapsz – közölte elcsukló hangon.
- Miért? Miért tetted?
- Harry – simította tenyerét arcomra. – Be kell látnod, hogy nem normális, ami közöttünk folyik. Harcolunk egymás ellen, máskor pedig összefekszünk. Ez minden, csak normális emberi kapcsolatnak nem nevezhető.
- Ne tedd ezt, kérlek.
- Sajnálom – állt fel, s elindult az ajtó felé. – Sajnálom, Harry.
- Ezt nem teheted – ragadtam meg, és az ajtónak taszítottam. Ajkaimat hevesen övéi ellen nyomtam, csípőjét megmarkoltam, s minden szenvedéllyel, amellyel csak tudtam, csókoltam.


Ps.: Köszönöm azt a pár megjegyzést, köszönöm, hogy páran elhagytátok a csoportot, köszönöm, hogy mások átvették tőlem az MR fordítását. Itt az új rész, további szép estét. 

12 megjegyzés:

 1. Istenem ez a resz!! Minden megert, most is lepkek kerdettek egymast a hasamban es most is ugyan olyan izgalommal olvastam vegig mint mint elozo reszeket is. Sajnalom ha nemtudok mindig minden reszhez kommentelni, gondolom annyira nem jo, ha mindig ugyan azt leirom, hogy mennyire imadtam a reszt, hogy mennyire varom a kovetkezot, es hogy mennyire csodalatosan irsz. Nem tudom mi van ezekkel a olvasokkal, sajnos szegenyek azon kivul hogy elolvassak a reszt es varjak a kovetkezot nem tudnak mast tenni. Lustak:).. Kerlek ne legyel ezert megint szomoru, legalabb akik kommentelnek es bent maradtak a csoportban. Legalabb azokert irj tovabb, mert hidd el mind egyenket imadjuk. Probalok en is rendszeresen kommentelni amikor csak tudok. Remelem valamennyire meggyoztelek, es uristen!! Tenyleg nagyon varom a kovetkezo reszt, mert azert igy abbahagyni, aaaaaa. Imadom, mint mindig:)❤️

  VálaszTörlés
 2. Gondoltam, hogy nem Nina feküdt össze Markkal! Az eddigi legjobb rész lett szerintem. Imádtam! :)

  VálaszTörlés
 3. Szia!:) most hoztam be a két részes lemaradásomat. Örülök, hogy Harry végre kezd normális lenni, és hogy kiderült, hogy ki volt Markkal a szobába. Azt akartam írni most, hogy a mostani rész a kedvencem, de nem így van, mert eddig mindegyik tetszett, még az is mikor Harry bunkó volt. Sajnálom, hogy Nina felbontotta a szerződést, de remélem, hogy így akkor már együtt lehetnek, de lehet még lesz benne csavar, ezt csak te tudhatod, de nagyon fogom várni. Sajnálom, hogy a csoportba mondhatni egyáltalán nem vagyok aktív, és hozzászólásokat sem szoktam gyakran írni. De szeretem az írásaidat, és olvasom, és mindig várom. (a Drew&Fable forevert, pedig keresem még mindig, de eddig sehol nem találtam, csak angolul, de remélem hamar meglesz, ha meglesz elküldöm, ha még nincs meg neked, bocsi ez nem ide tartozott:/)
  Solya

  VálaszTörlés
 4. Az eddigi legrovidebb resz ����

  VálaszTörlés
 5. Nagyon nagyon jól írsz és remélem még sokat olvashatok tőled ��❤ Ne foglalkozz azokkal akik elhagyták a csoportot, mert akik kiléptek azok nem tudják milyen a jó blog és egy jó író. Imádlak nagyon ❤❤
  Fanni ����

  VálaszTörlés
 6. Kedves Alexa! :)
  Ismét valami csodát alkottál, még mindig imádom <3 Na a részről: hát abba én is nagyon reménykedtem hogy nem Nina volt Markkal, de Mark megfektette Gemmát...nemáár. :) Folyamatos csavarok és izgalmak, Nina felbontotta a szerződést? Komolyan?! Majdnem elájultam, de nem baj, megvagyok :D Izgalmas, fordulatos és csodálatos, ez a 3 szó jellemzi szerintem legjobban az írásod. :) Nagyon-nagyon várom a kövit.
  Aniee xx

  VálaszTörlés
 7. Micsodaaa??? :O Nemár hogy Nina elmegy.:( Remélem Harry itt tudja tartani.:)
  Imádtam szokás szerint fantasztikus lett.:* :3 várom a kövit.;) <3
  xxBarbella

  VálaszTörlés
 8. Imadom! Marmint azt nem, hogy fel bontotta a szezodest, de baromi jo a szgori csak igy tovabb*-*

  VálaszTörlés
 9. Imadom! Marmint azt nem, hogy fel bontotta a szezodest, de baromi jo a szgori csak igy tovabb*-*

  VálaszTörlés
 10. Nagyon tetszik,kíváncsi vagyok hogy folytatod😊 remekül írsz,gratulálok 💗

  VálaszTörlés
 11. Úristen sírok😭😭 Nina miért?😭 Nagyon remélem, hogy végül itt marad♥ Harry-t meg megértem amiért kiakadt✋
  Összeségében a rész fenomenális lett megint, mindig meg lepsz valamivel♥♥ Izgatottan várom a következő részt:))♥
  Annexx

  ((Ui.: Amíg vártam az új részre, elolvastam a The Tattooed Guy-t, és valami csodálatos volt. Nagyon tetszett♥))

  VálaszTörlés
 12. Ismét egy fantasztikus rész !!!!!:) nagyon várom a kövi részt!!!

  VálaszTörlés

Szablon wykonała Sasame Ka z Zatracone Dusze
CREDITS
Model1 Model2 Texture1 Texture2 Texture3